Accident grav, cu cel puțin doi răniți. Update/Patru victime!

Cel puțin două persoane au fost rănite grav după ce au fost implicate într-un accident de circulație în zona Vîrț, din Rovinari. Evenimentul s-a petrecut, în urmă cu puțin timp. 

 Mașina a ieșit de pe carosabil, a rupt un grad și s-a oprit în curtea unui localnic din zonă. Din primele date, doi pasageri au rămas prinși între fiarele mașinii. La fața locului, au fost solicitate două salvări și un echipaj de descarcerare de la Pompieri. 

Poliția face cercetări să stabilească filmul evenimentului. 

Actualizare 09.18: Pompierii anunță că patru persoane au fost rănite în urma accidentului. 

"ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconstienta. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ.


Persoana încarcerata a fost extrasa din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital.


La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ GORJ", au transmis pompierii gorjeni.

sursa foto: fb.com/radare și echipaje de Poliție Gorj

Galerie foto




Vizualizări: 1,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: