Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tabără culturală și spirituală, la Tismana

Mănăstirea Tismana va găzdui, în perioada 1-7 iulie, prima ediție a taberei ”Matrice culturală și spirituală românească”, organizată în parteneriat cu Mitropolia Olteniei. Deschiderea taberei va avea loc vineri, 1 iulie, ora 18.00, la Mănăstirea Tismana, în prezența ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, și a președintelui Institutului Cultural Român, Radu Boroianu, care vor susține o conferință de presă, în cadrul căreia se va semna și parteneriatul între Institutul Cultural Român și Mitropolia Olteniei. Peste o sută de tineri din comunitățile istorice ale României vor avea prilejul de a se familiariza cu personalitățile marcante ale culturii române.
Tabăra își propune pregătirea culturală și dezvoltarea personală a tinerilor români aflați dincolo de hotarele țării prin prezentarea unor modele românești, prin susținerea unor activități privind limba, istoria și prezentarea unor aspecte legate de etnologie, folclor, management cultural, precum și prin desfășurarea unor activități artistice. Programul taberei cuprinde o serie de conferințe susținute de prof. univ. dr. Nicu Panea și de pr. conf. univ. dr. Picu-Nelu Ocoleanu, dar și ateliere de meșteșuguri tradiționale susținute de Filomena Tiștere, maestră în țesături populare.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Mitropolia Olteniei, Consiliul Județean Gorj și Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: