Tablete de patru milioane de euro pentru elevii din Târgu Jiu

Toți elevii din municipiul Târgu Jiu ar putea primi tablete de la școală. Municipalitatea a depus un proiect pe fonduri europene și așteaptă să fie aprobat. Cu patru milioane de euro, primăria vrea să doteze cu tablete ori calculatoare toate școlile din municipiu.

În total, peste 20 de elevi din Târgu Jiu ar putea beneficia de acest proiect. Primăria a inclus toate unitățile de învățământ din municipiu.

„Așteptăm un proiect în valoare de patru milioane de euro cu care vrem să dotăm toate unitățile de învățământ cu tablete. Toți elevii vor avea tablete, așa cum au fost transmise datele de către toți reprezentanții unităților de învățământ. Avem în jur de 20 de mii de preșcolari, școlari, liceeni”, a anunțat Raul Chiriac, directorul de investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Primăria așteaptă aprobarea proiectului ca să demareze achiziția. „Proiectul este depus, este pe fonduri europene. Este în evaluare. Așteptăm rezultatele evaluării. Unele școli au mai primit și prin diverse programe. Au mai fost transferate sume și pentru mobilier și alte dotări către școli”, a mai spus Raul Chiriac, la Tele3.

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: