Tânăr cu mașina în stâlp, alt șofer în șanț

Un accident rutier a avut loc duminică la Bumbești Pițic, în județul Gorj. Un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67, a pierdut controlul volanului într-o curbă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Gorj.

"Un echipaj din cadrul districtului Bengești intervine pentru îndepărtarea efectelor unui accident rutier produs pe DN 67, localitatea Poienari", a comunicat secția Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Tot duminică a avut loc un accident și la Albeni, în Gorj. În timp ce un bărbat de 38 de ani, din Albeni, conducea un autoturism pe raza localității, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers și a iesit in afara părții carosabile, răsturnându-se în șanț.

În urma impactului șoferul a suferit leziuni care au făcut imposibilă testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 5,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: