Tânăr de 23 de ani, retinut pentru furt de gazolină

Un tânăr de 23 ani, suspectat că ar fi implicat în activităţi infracţionale privind sustrageri de produse petroliere, a fost prins de poliţişti ai Poliţiei Oraşului Tg. Cărbuneşti. Poliţiştii au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi urmează să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

În seara zilei de 2 noiembrie, în jurul orelor 20:00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg. Cărbuneşti au fost sesizaţi de o patrulă din cadrul I.J.J. Gorj, cu privire la faptul că au depistat pe raza comunei Licurici, în satul Negreni, pe un teren viran, o căruţă, în care se aflau mai multe recipiente din material plastic, ce conţin produs petrolier, cantitatea de aproximativ 900 de litri.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Tg. Cărbuneşti şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg. Cărbuneşti.
Urmare a cercetărilor efectuate la faţa locului şi a activităţilor de investigare derulate ulterior, poliţiştii au identificat suspecţii implicaţi în furtul celor 900 de litri produs petrolier, ce proveneau dintr-un colector amplasat pe raza comunei Licurici. De asemenea, produsul petrolier tip ţiţei, evaluat la suma de 2.300 lei, a fost restituit societăţii prejudiciate.

Joi după-amiaza, cu ocazia unei acţiuni executate pe raza comunei Licurici, a  fost depistat în trafic, într-un autoturism, principalul suspect, P.I.M., de 23 ani, din comuna Licurici, judeţul Gorj.

Poliţiştii l-au condus pe suspect la sediul Poliţiei oraşului Tg. Cărbuneşti şi ulterior, urmare a probatoriului administrat, au dispus reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Suspectul P.I.M. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, iar astăzi, 4 noiembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare a suspecţilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: