Tânăr de 38 de ani, mort în casă

Un bărbat în vârstă de 38 ani, din comuna Turcineşti a fost găsit decedat în locuinţa sa. Pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii decesului, a fost dispusă măsura transportării cadavrului  la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei

În data de 01.09.2011, orele 17:15, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj a fost sesizat prin SNUAU 112 de Ş.G., 48 ani, din comuna Turcineşti, judetul Gorj cu privire la faptul că, H.F., de 38 ani, din aceeaşi localitate a fost găsit decedat în locuinţa sa, prezentând leziuni în zona gâtului.

 La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul I.P.J. Gorj, împreună cu un medic din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, care a efectuat cercetarea la faţa locului sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că, în cauză nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni, iar leziunile au fost produse prin cădere şi lovire de un corp de mobilier aflat în încăpere.

Pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii decesului, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: