Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tânără la spital, după o depășire imprudentă

O tânără de 23 de ani, din comuna gorjeană Stejari, a ajuns la spital, vineri, după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe Centura de Nord a Craiovei.

Vinovat de producerea evenimentului rutier este un șofer în vârstă de 27 de ani, din Gorj, care a făcut o depășire neregulamentară și a lovit o mașină condusă de o femeie din Craiova.
„Un tânăr de 27 de ani, din comuna Stejari, judeţul Gorj, care conducea un autoturism pe DN 65 F, pe Centura de Nord a Craiovei, s-ar fi angajat neregulamentar în depăşirea mai multor autoturisme, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 42 de ani, din Craiova. În urma accidentului, o tânără de 23 de ani, din comuna Stejari, pasager în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 2,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: