Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum fura curent un bărbat din Novaci

Polițiștii din Novaci au fost sesizați, joi, de un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Târgu Jiu, reprezentant al unei societăți de distribuție de energie electric, cu privire la faptul că la locuința unui bărbat, de 33 de ani, din orașul Novaci, se sustrage energie electrică.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul ar fi folosit ilegal o instalație clandestină conectată la rețeaua de distribuție energie electrică, cu ajutorul căreia ocolea echipamentul de contorizare, alimentând consumatorii din interiorul locuinței”, anunță IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Vizualizări: 3,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: