Târgu Jiu: Accident pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu

Un accident de circulație s-a produs, miercuri seara, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu. O femeie a fost rănită și a fost transportată la spital după ce două mașini s-au ciocnit. Din primele date, vinovat de evenimentul rutier este un tânăr din Logrești, care nu a pătrast distanța față de mașina din fața sa. 

"La data de 18 mai, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct de către personalul UPU despre faptul că în cadrul secției s-a prezentat o persoană care a fost victima unui eveniment rutier. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr in vârstă de 24 de ani din comuna Logresti, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de un alt autoturism ce se deplasa în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. 

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei din municipiul Târgu-Jiu, ce se afla pasager în autoturismul care se deplasa regulamentar. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a anunțat IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: