Târgu Jiu: Bani pentru „Nunta de aur”

Zeci de cupluri din Târgu Jiu vor sărbători, în acest an, o jumătate de veac împreună. Pentru târgujienii care vor participa la „Nunta de aur”, au fost alocați peste 70 de mii de lei, bani din bugetul local. Aceștia își vor reînnoi jurămintele la biserica situată pe Axa Brâncuși, unde le vor fi nași de cununie primarul Marcel Romanescu și soția sa.

Nunta de aur va avea loc, ca și până acum, de Dragobete. La final, toți cei cununați vor petrece la un local din Târgu Jiu. Consilierii locali vor aproba în cadrul ședinței de joi suma necesară pentru acest eveniment. „Se aprobă alocarea sumei de 76.053 lei (cu TVA) din bugetul local Direcției Publice de Protecție Socială Târgu Jiu în vederea desfășurării evenimentului Nunta de aur, în data de 24 februarie 2020, precum și organizarea unei mese festive într-o locație care să asigure desfășurarea evenimentului la un nivel de calitate superioară”, se arată în proiectul de hotărâre de Consiliu Local.

Până acum, s-au înscris deja circa 30 de cupluri din Târgu Jiu. Cei care vor să ia parte la acest eveniment, se pot înscrie la Primăria Târgu Jiu. Au nevoie de buletine și de certificatele de căsătorie unde să ateste că au fost împreună timp de 50 de ani fără întrerupere.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: