Târgu Jiu: Cafe-barul Eclipsa, scos la vânzare

Cafe-barul Eclipsa situat în centrul municipiului Târgu Jiu a fost scos la vânzare. Aproape 200.000 de euro speră să obţină proprietarii din vânzarea spaţiului comercial. Anunţul a fost dat pe site-urile specializate în vânzări de acest gen.

Conform anunţului publicat pe site-ul OLX, spaţiul situat la parterul unei clădiri din zona centrală are o suprafaţă utilă de 270mp. Este compus din două încăperi, una de 140mp la parter şi subsol, care are circa 40mp. Spaţiul comercial mai dispune şi de o terasă în suprafaţă de 90mp. Café-barul are două băi faianţate, spaţiul fiind racordat şi la utilităţi. Preţul cerut de vânzător, în acest caz o agenţie imobiliară, este de 199.000 de euro şi este negociabil. Café-barul funcţionează în clădirea din apropierea sediului Sucursalei Divizia Minieră de mai bine de un deceniu şi este cunoscut de mai toţi gorjenii. Proprietarii localului nu au vrut să ofere informaţii în legătură cu această tranzacţie. Prin „târg” se zvoneşte că cei care deţin cafe-barul vor să-şi mute afacerile în Capitală.

Cert este că anunţul privind vânzarea acestui local a stârnit curiozitatea multora. În numai două zile de la postarea anunţului pe site-ul de vânzări s-au înregistrat circa 250 de accesări.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: