Târgu Jiu: Camere de supraveghere, la Urgențe

Unitatea de Primiri Urgențe, din Târgu Jiu, va fi monitorizată video. Conducerea unității medicale a luat această decizie ca să poată vedea modul în care interacționează cadrele medicale cu gorjenii care ajung la spital. Pe de altă parte, camerele sunt de bun augur și pentru situațiile în care sunt pacienți agresivi cu medicii pentru că au fost înregistrate și astfel de incidente.

În total, pe holul UPU, vor fi instalate patru camere. "Au fost alocate fondurile necesare pentru un contract de achiziție a sistemului de supraveghere video. Acesta va fi compus dintr-un echipament de stocare a datelor și patru camere video. Toate echipamentele vor fi montate în perioada imediat următoare", a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Nu va fi singura secție monitorizată video. În prezent, mai sunt zone din spital supravegheate video.

"Camere de supraveghere au fost instalate la intrările celor trei clădiri în care Spitalul Județean de Urgență își desfășoară activitatea, în curtea Spitalului 700 și a clădirii de la Pasarelă. De asemenea, intrările în Ambulatoriul Integrat sunt supravegheate video, camere fiind montate și pe holurile policlinicii. Intrările și holurile Camerelor de Gardă Pediatrie și Ginecologie sunt, de asemenea, supravegheate video. La Secția de Psihiatrie au fost montate camere de supraveghere pe holuri", a mai spus Mihaela Țicleanu.

Vizualizări: 2,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: