Târgu-Jiu City App, dacă vreți să știți ce se întâmplă în oraș

Municipiul Târgu-Jiu va fi promovat prin intermediul unei aplicații mobile, Târgu-Jiu City App, realizată de o companie austriacă. Vizitatorii, turiștii, dar și cetățenii din municipiu vor putea obține informațiile de care au nevoie descărcând ”Targu Jiu City App” pe smartphone sau pe o tabletă. Obiective turistice, cazare, restaurante, turism, servicii publice, calendar de evenimente, comunicate de presă, cultură și timp liber, toate aceste informații și multe altele sunt acum disponibile și ușor accesibile pentru oricine va dori să le obțină. 

Reprezentatul companiei austriece, Carl Georg Dabala, a făcut și o mică demonstrație a modului în care funcționează aplicația City App Târgu-Jiu. “Am intrat într-o nouă etapă a dezvoltării noastre ca oraș și continuăm să ne modernizăm. Le mulțumesc reprezentanților Schubert&Franzke, firma care a conceput aplicația, dar și tuturor celor care au participat la conferința de lansare a acesteia, în special societăților din domeniul cazării cu care vom colabora mai departe, mai ales că, așa cum am anunțat deja, urmează o vară extrem de ”fierbinte” în ceea ce privește evenimentele pe care le organizăm la Târgu Jiu”, a spus primarul Marcel Romanescu. 

Primăria Târgu Jiu va organiza evenimente la fiecare sfârșit de săptămână în această vară, astfel că turiștii vor avea motive să rămână câte două-trei zile în localitate.

Vizualizări: 1,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: