Târgu Jiu, eternul șantier

Târgujienii sunt foc și pară pe autoritățile locale! Oamenii spun că s-au săturat să meargă prin oraș ca și când ar trebui să traverseze un șantier. Aceștia susțin că se muncește fără nicio logică. Într-un an se asfaltează, în următorul se sparge drumul pentru a fi introdus, de exemplu, curent electric. 

La orele de vârf situația devine cu adevărat critică: multe străzi închise, trafic deviat, bulevarde blocate.

„Nu se mai poate așa ceva! Ar trebui să ne spună, să ne mutăm din oraș vreo 3-4 ani, până construiesc tot ce le dă lor prin cap, iar apoi să ne cheme acasă. Este o bătaie de joc! Străzi, parcuri, trotuare, totul este distrus. Uitați-vă la Vâlcea, Severin, vedeți bătaia asta de joc?!”, a afirmat unul din șoferii blocați în trafic. 

Cele spuse de acest cetățean sunt confirmate de oricine ajunge în municipiul Târgu Jiu. 

Principalul obiectiv turistic din orașul nostru, Calea Eroilor, este îngropată sub lucrări de reabilitare. Astfel, turiștii, sunt obligați să „admire” grămezi de moloz, ultilaje sau muncitori care se sprijină în lopeți. 

Despre toată această situație autoritățile au aceeași replică: se lucrează! Sunt multe șantiere deschise în aproape toate cartierele din municipiu și multe termene de finalizare prelungite. "Avem numeroase proiecte în derulare, străzi de amenajat, se toarnă asfalt, se refac trotuare, se reconfigurează parcări", a transmis primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: