Târgu Jiu: Hala ridicată cu 2,5 milioane de lei riscă să rămână goală

Societățile care au închiriat spații în hala din Piața Centrală au notificat Primăria Târgu Jiu că au de gând să renunțe la aceste contracte. În total, 2,5 milioane de lei au investit autoritățile în construirea halei moderne în urmă cu patru ani.

Hala a fost gândită să adăpostească toți comercianții din piață pentru că aceștia se plângeau că îngheață de frig în sezonul rece și rămân cu marfa stricată pe tarabe. După ce a fost ridicată hala nouă, nimeni nu a vrut să se mute acolo. Abia în urmă cu doi ani, autoritățile au reușit să scoată spațiul la licitație și să-l concesioneze.

Câteva societăți au închiriat spații în hală, dar vor să renunțe la acestea. Motivele sunt și de ordin tehnic. Mai exact, prin acoperiș se infiltrează apa.

Peste două milioane de lei a cheltuit municipalitatea cu acest proiect care s-a dovedit un eșec. „Încearcă să renunțe cei care au concesionat acea hală. Au venit și au spus că ar vrea să renunțe. E o hală care trebuia construită acolo. 20 de miliarde de lei din bugetul local s-a vrut să se construiască acea hală la momentul acela. Nu aveam nevoie de o hală acolo. Cineva trebuia să câștige atunci 20 de miliarde de lei vechi”, a declarat primarul Marcel Romanescu, la Gorj TV.

Vizualizări: 3,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: