Vienescu: Domnul Capotă nu are motiv să fie supărat

„Colaborez foarte bine cu domnul Capotă!” O spune actualul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, întrebat despre relația cu fostul director, Gigel Capotă. Acesta din urmă ocupă funcția de director economic, dar se și judecă în continuare cu cei de la Consiliul Județean Gorj pentru a reveni la conducerea unității medicale. În primă fază, a pierdut procesul, dar decizia poate fi atacată.

Întrebat cum se înțelege cu Gigel Capotă, actualul manager interimar al celui mai mare spital din județul Gorj, Dumitru Vienescu, a declarat, la Radio Târgu Jiu, că nu are nimic de împărțit cu acesta și colaborează bine: „Domnul Capotă este la serviciu. Ocupă funcția de director financiar în momentul de față. Își face treaba pe funcția pe care este. Deocamdată se judecă. A pierdut în primă fază procesul la Târgu Jiu. Are dreptul la recurs. Probabil că va face recurs, apoi se va intra pe fond. Deocamdată este un proces în desfășurare”.

Gigel Capotă încearcă să revină la conducerea unității medicale în instanța de judecată. A pierdut la Târgu Jiu, dar poate ataca decizia la Curtea de Apel Craiova. El se consideră victimă politică și vrea să anuleze dispoziția prin care a fost numit director financiar și înlocuit din funcția de manager al spitalului.

Dumitru Vienescu a adăugat că Gigel Capotă nu ar avea niciun motiv de supărare că i-a luat locul. „Colaborez chiar foarte bine cu dumnealui. În ciuda lucrurile care se spun că dânsul mă amenință și așa mai departe, colaborez foarte bine cu dânsul. Am lucrat foarte bine și înainte, nu văd de ce nu am lucra în continuare foarte bine. Nu avem nimic de împărțit unul cu celălalt. Ba din contră. Eu nu cred că are vreun motiv să fie supărat că i-am luat locul. Nu i-am luat locul. Știți situația care a fost. Eu am fost numit interimar printr-o dispoziție dată de Consiliul Județean. Trebuie să îndeplinesc atribuțiile date prin acea dispoziție. Colaborez foarte bine cu domnul Capotă. Nu văd de ce să fie discuții”, a mai explicat Vienescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: