Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgu Jiu: Medicii și asistenții cabinetelor școlare, revoltați

Medicii și asistenții medicali din cadrul cabinetelor școlare din municipiul Târgu Jiu sunt revoltați pentru faptul că nu au primit nici măcar un spor, ținând cont de activitatea intensă pe care au avut-o. Președintele Sindicatului „Sănătatea” din Gorj, Ion Măruță, se arată indignat pe acest lucru.

Cadrele medicale din cabinetele școlare din Târgu Jiu nu și-au primit sporul promis de guvern în lupta cu noul coronavirus. Ion Măruță spune că nu este normal acest lucru, mai ales că aceste cadre medicale au fost folosite în mult mai multe activități. Nici orele suplimentare nu au fost plătite, mai spune Măruță.

”Mai multe cadre medicale din dispensarele școlare au fost folosite în linia întâi în lupta cu Covid. Mai mult, au fost folosite în deservirea personalului carantinat, au mers în Prefectură și au ajutat la anchetele epidemiologice, dar și alte lucruri. Nu li s-a plătit nimic din ceea ce trebuia plătit, nici măcar orele acelea suplimentare”, a spus Ion Măruță.

Vizualizări: 2,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: