Parcarea interzisă pe 56 de străzi din Târgu Jiu. Lista!

Timp de o lună, nicio mașină nu va mai fi parcată pe zeci de străzi și bulevarde din Târgu Jiu. Este singura soluție pe care a găsit-o municipalitatea ca să curețe orașul. A cumpărat două automăturătoare, dar nu le poate folosi din cauza mașinilor parcate pe marginea drumului. Șoferii care nu vor respecta hotărârea, riscă să fie amendați de polițiștii locali.

Primăria Târgu Jiu a cumpărat cele două mașini de curățenie anul trecut. A cheltuit 1,4 milioane de lei, dar acestea au fost folosite rar pentru că nu aveau loc de autoturismele parcate pe marginea drumurilor. “Anul trecut, după ce am achiziționat cele două mașini de măturat pe care le folosim pe raza municipiului, am încercat, cu reprezentanții asociațiilor, cu reprezentanții din anumite zone, să informăm prin intermediul Poliției Locale pe cetățeni pentru programul de curățenie din cartiere și bulevarde. Din păcate, nu a fost o acțiune reușită”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Așa că municipalitatea a adoptat o hotărâre de Consiliu Local prin care interzice parcarea pe 56 de străzi și bulevarde din Târgu Jiu timp de o lună, între orele 2.00 și 10.30. Graficul a fost publicat pe site-ul primăriei și va fi postat în scările de bloc, dar și distribuit de polițiștii locali. „Are ca anexă un grafic de lucrări pe perioada unei luni a curățeniei în toate cartierele din Târgu Jiu. Vom înainta acest grafic oamenilor pentru ca oamenii să știe când mașinile de curățenie vor ajunge pe străzile din Târgu Jiu”, a mai transmis primarul Romanescu.

Galerie foto


Vizualizări: 3,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: