Târgu Jiu: Scooby Doo şi Mickey Mouse, în spectacol la Casa de Cultură

Un show de zile mari se anunţă duminică la Târgu Jiu, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Este vorba de un spectacol marca „Showlandia”, organizat de o grupă de actori din Târgu Jiu, vedetele fiind personaje din desene animate precum Mickey Mouse, Tom&Jerry sau Donald Duck. Personajele vor putea fi văzute în mărime reală. Este al doilea an în care trupa de teatru oferă un astfel de spectacol pentru micii gorjeni. De această dată însă, ei vor putea să-i vadă şi pe Scooby Doo, Pinocchio şi SpongeBob Pantaloni Pătraţi. 

„Călătorie în lumea desenelor”, aşa se intitulează spectacolul cu care vin în Târgu Jiu artiştii trupei Showlandia. „Ne bucurăm să fim iarăşi în Târgu Jiu. Prezentăm un nou spectacol. Este de acelaşi gen ca cel de anul trecut, dar cu elemente noi. Vom avea mai multe melodii interactive care sunt compuse şi înregistrate de către noi, trupa Showlandia. Ca personaje noi vor veni Bob Pantaloni Pătraţi, va veni şi Scooby Doo, Pinocchio şi toate personajele îndrăgite, adică Mickey, Donald, etc”, a declarat Axinte Timotei, directorul artistic al spectacolului. Showul durează aproape o oră. Cei mici vor putea asista la momente interactive, glume, vor putea să vadă clowni iar organizatorii promit şi alte surprize. Opt artişti sunt implicaţi în acest spectacol, cei mai mulţi fiind absolvenţi ai Liceului de Arte din Târgu Jiu. După prestaţia de aici, trupa va merge la Vâlcea, pentru a organiza un astfel de spectacol şi pentru copiii de acolo.     

Pentru acest spectacol au fost puse în vânzare circa 1.300 de bilete. Preţul unui bilet este de 10 lei/persoană pentru cei care vor achiziţiona biletul înainte de ziua spectacolului şi 15 lei/persoană cei care vor cumpăra biletul în ziua spectacolului. Showul va putea fi urmărit duminică, 17 mai, la orele 13, 16 şi 18.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: