Concurs greu. Nouă candidaţi, niciun admis

Surpriză la ultimul concurs organizat de Spitalul Municipal Motru. Niciun candidat nu a reuşit să treacă de proba scrisă a examenului pentru ocuparea a două posturi de asistent medical. Unul dintre ele era pentru debutanţi.

Spitalul din Motru are vacante un post de asistent medical generalist principal la secţia Medicină internă şi unul de asistent medical debutant pentru Cabinetul de medicină internă din ambulatoriul spitalului. În total, nouă candidaţi şi-au disputat cele două posturi, însă niciunul nu a fost suficient de pregătit încât să acceadă în faza superioară a concursului – proba practică şi interviul.

Postul de asistent medical debutant a fost râvnit de cinci candidaţi, cel mai mare punctaj fiind de 41,25, iar cel mai mic – 20,25. Punctaje între 19,50 şi 34,125 au obţinut şi cele patru candidate care îşi doreau un loc de muncă la secţia de Medicină Internă. Ca atare, toţi candidaţii au fost respinşi, ei având nevoie de cel puţin 50 de puncte pentru a promova proba. Cel mai probabil, concursul se va relua.

Până atunci, spitalul din Motru a mai scos la concurs un post de asistent medical debutant pentru Cabinetul de pediatrie din ambulatoriul integrat. Concursul va avea loc la începutul lunii august.

Un asistent medical debutant angajat în Policlinica Motru câştigă lunar până în 3.000 de lei, bani în mână.

Vizualizări: 5,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: