Târgu Jiu: Suspect de Covid-19, fugit din secția Boli Infecțioase

Un băbat s-a ales cu dosar penal, ca urmare a faptului că a fugit din spital, unde a fost dus dintr-un centru de carantină din Gorj, fiind suspect de infecția cu noul coronavirus. Bărbatul a fugit duminică seara. Acesta a lipsit din salon mai puțin de o oră.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au anunțat că au deschis un dosar penal în care fac cercetări in rem, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

„La data de 10.05.2020, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. şi ped. de art.352 alin.1 Cod penal, constând în aceea că numitul M.V, în data de 10.05.2020, în intervalul orar 21:45 - 22:30, a plecat în mod voluntar prin escaladarea ferestrei din salonul nr. 3 , clădirea Dermato-Venerice, Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, după ce în prealabil, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 21:00, a fost adus cu ambulanța din zona montană Rânca unde se afla în carantină, cu agitație psihomotorie şi suspect de SARS CoV 2”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Cauza a fost înregistrată la data de 11.05.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu sub nr. 1409/P/2020, cercetările  fiind efectuate de către Poliția Municipiului Târgu-Jiu, sub supravegherea unui procuror din cadrul acestei unități de parchet

Vizualizări: 2,683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: