Târgujiencele îl aşteaptă pe Bote

Sosirea lui Catălin Botezatu la Târgu Jiu pentru a căuta cele mai frumoase tinere a stârnit interesul gorjencelor. Fie că este vorba de adolescente ori femei trecute de prima tinereţe, nu puţine sunt cele care s-au arătat interesate de condiţiile de participare la preselecţia show-ului organizat de renumitul creator de modă. Mai mult, o târgujiancă era dispusă să-şi aducă la preselecţie fetiţele de 8 şi 9 ani.

Vestea că renumitul creator de modă Cătălin Botezatu va veni la Târgu Jiu pentru a selecta cele mai frumoase fete le-au determinat pe tinerele gorjence şi chiar pe părinţii lor să solicite în număr mare informaţii în ceea ce priveşte condiţiile de participare la preselecţia ce va avea loc în data de 21 mai la Palatul Copiilor din Târgu Jiu.

Fie că ştiu sau nu că trebuie să aibă minim 16 ani şi o înălţime de peste 170 cm, tot mai multe tinere sunt hotărâte să participe la interviul cu Cătălin Botezatu. „La preselecţie voi participa, de ce să nu încerc? Poate mă va alege pe mine. Sunt deşteaptă, frumoasă şi cred că am şanse”, a spus o tânără din Târgu Jiu.

Asaltat de telefoane

Directorul Palatului Copiilor din Târgu Jiu, Pompiliu Ciolacu, spune că a primit şi telefoane din partea părinţilor copiilor care i-au solicitat detalii în privinţa preselecţiei. „M-au sunat mai multe tinere care erau mai mici de 16 ani, m-a sunat chiar şi o mamă care are două fete de 7 şi opt ani şi voia să le ducă la interviu. Le-am îndrumat să se îndrepte spre şcoală, să înveţe carte şi până împlinesc vârsta necesară au timp să se gândească şi la concursuri de genul acesta. Până sâmbătă vor fi foarte multe fete la preselecţie”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu Jiu.

Rămâne de văzut dacă tânăra aleasă ca fiind cel mai bun model al celui de-al doilea sezon al show-lui Next Top Model by Cătălin Botezatu va fi din judeţul Gorj.  Câştigătoarea va primi un contract de modeling în valoare de 50.000 de euro.

Criterii şi condiţii de participare:

-Cetăţenie română sau moldoveană (vorbitoare de limba română)

-Pot participa şi românce cu rezidenţa în străinătate

-Peste 16 ani şi peste 1,70m

-Ţinută de voie

-Obligatoriu un act de identitate

-Nu este necesara înscrierea prealabilă

 -Cu sau fără experienţă de modeling. Nu constituie un avantaj experienta în modeling.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: