Desert gustos în doar 5 minute, fără coacere

Tortul cu kivi şi banane este o rețetă de desert care cu siguranță va fi pe placul tuturor. Acesta se prepară foarte simplu și destul de rapid, fiind numai bun pentru o masă festivă.

Puteţi să îl decoraţi după gust şi să-i bucuraţi pe cei dragi cu o prăjitură de casă.

Ingrediente:

-130 g de biscuiți cu ciocolată;

-130 g de banane decojite;

-150 g de cremă de brânză;

-1 lingură de miere;

-3-4 kiwi.

Mod de preparare:

Rupeți biscuiții de ciocolată, transferaţii în cupa blenderului și pasați până veți obține firimituri.  Tăiați bananele decojite în rondele groase și apoi le pasați cu blenderul manual până veți obține piure omogen. Combinați firimiturile cu piure de banane și amestecați bine cu spatula.

Într-un bol adăugați crema de brânză și mierea şi amestecați cu mixerul până veți obține o consistență cremoasă. Pregătiți o bucată de hârtie de copt pe care o așezați pe suprafața de lucru. Transferați amestecul de biscuit și întindeți într-un blat nu prea subțire apoi tăiați capetele neomogene. Distribuiți crema pe toată suprafața blatului de biscuit și așezați fructele de kiwi pe margine.

Rulați într-un rulou, ajutându-vă de hârtia de copt. Lăsați să se întărească la frigider pentru cel puțin 1-2 ore şi apoi puteţi decora şi tăia tortul neobişnuit.

Vizualizări: 3,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: