Târgujienii s-au plictisit de noul cinematograf

Cinematograful pierde teren în fața ștrandurilor, a muntelui sau a mării. Dacă în luna decembrie, sala Cinematografului „Sergiu Nicolaescu” era plină, nu același lucru se întâmplă acum. Reprezentanții cinematografului stau însă liniștiți, pentru că spectatorii nu au scăzut sub 50% din capacitatea sălii. „Este o scădere firească” susține Ioan Duțică, ținând cont că este vacanță și perioada de concedii.

Dacă în luna decembrie, atunci când s-a inaugurat Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, au fost înregistrate venituri de aproximativ un miliard și jumătate de lei vechi, nu același lucru se întâmplă acum. Fiind perioadă de vară, târgujienii preferă să-și petreacă timpul liber la ștrand, în parc, la terase sau să plece în concediu la mare sau la munte. Mai mult decât atât, o mare parte din spectatorii de la cinematograf erau elevi și studenți care acum sunt în vacanță sau sunt prinși în febra examenelor de admitere.

Reprezentanții Cinematografului „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu susțin că scăderea numărului de spectatori și a încasărilor nu este de speriat. „Era normal să avem spectatori mai puțini și de asemenea încasări mai mici, pentru că este vară, e vacanță și lumea pleacă la munte, la mare, în drumeții și nu mai vin în număr așa mare la film. Este bine că  nu am scăzut la 50% sau chiar mai mult. Cele mai multe încasări le-am făcut în decembrie, aproximativ un miliard și jumătate, iar acum pe timp de vară am încasat aproximativ un miliard. Nu este de speriat”, a declarat Ioan Duțică. 

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: