Piscina de pe Insuliţă, o investiţie de peste 250.000 de euro

Insuliţa de pe Jiu a devenit cel mai atractiv loc de relaxare pentru târgujieni. După amenajarea parcului de agrement, o piscină la standarde europene face concurenţă ştrandurilor din întreg judeţul. La doar două zile de la inaugurare, piscina de pe Insuliţă este asaltată de gorjeni. Atât în week-end, cât şi în zilele lucrătoare, pentru o zi la piscină oamenii scot din buzunar câte 25 de lei/persoană, preţ care include şi şezlongul.

Aqua Park-ul de pe Insuliţa Jiului a fost inaugurat duminică. Omul de afaceri care a concesionat aproximativ 10.000 mp din Insuliţă a amenajat o piscină de peste 1000 mp. Investiţia depăşeşte cu mult valoarea de 250.000 de euro, estimată în prima fază a proiectului. Aqua Park-ul de pe Insuliţă include trei piscine, dintre care una pentru copii. „Avem trei piscine, o zonă SPA, bar, linie de autoservire şi pizzerie. Începând de luni, piscinele sunt deschise în fiecare zi între orele 9.00-20.00. Apa este încălzită, luni având 27 de grade. Tratarea apei se va face cu ioni de argint şi ozon. Investiţia a depăşit cu mult valoarea estimată la începutul proiectului”, a declarat Călin Lemnaru, proprietarul piscinei.

Preţul  biletului de intrare este acelaşi pentru oricare zi din săptămână, inclusiv în week-end. Pentru o zi la piscina de la Insuliţă gorjenii trebuie să scoată din buzunar  câte 25 de lei/persoană, preţ în care intră şi şezlongul. Copiii până la vârsta de 10 ani, însoţiţi de părinţi, au intrarea gratuită. De asemenea, copiii cu vârste cuprinse între 11-14 ani vor plăti câte 15 lei.

PARC

Pe Insuliţa de pe Jiu a fost amenajat de municipalitate un parc de agrement, ce se întinde pe o suprafaţă de 22.000 mp. Aici există locuri de joacă, fântâni arteziene şi un loc pentru practicarea gimnasticii în aer liber, unde sunt amplasate aparate de fitness.

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: