Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgujienii trebuie să se pregătească să-şi cumpere ANL-urile

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu se află astăzi la Bucureşti pentru a vedea care vor fi preţurile de vânzare a locuinţelor ANL, dar şi condiţii. „Fiecare bloc va fi evaluat separat în funcţie de zona în care se află, de perioada în care a fost construit şi de dotările sale”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, chiar dacă ministrul Elena Udrea afişase un preţ unic de 407 euro pe mp. În această dimineaţă, Gabriel Sanda, viceprimarul municipiului Târgu Jiu a plecat la Bucureşti pentru a vedea cum poate fi rezolvată problema vânzării locuinţelor ANL. “Viceprimarul s-a deplasat la Bucureşti pentru a urgenta obţinerea aprobării de a trece blocurile, din proprietatea ANL, în proprietatea Primăriei. Sperăm ca apartamentele şi garsonierele să fie scoase la vânzare până la sfârşitul anului, însă la preţuri onorabile”, a precizat Florin Cârciumaru.

În video conferinţa de duminică, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a solicitat reprezentanţilor Instituţiei Prefectului să facă toate demersurile necesare pentru a determina primarii să vândă locuinţele ANL. Udrea a precizat că primarii nu sunt de acord cu vânzarea locuinţelor deoarece nu mai pot încasa bani din chirii.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: