Tatăl pompier, mama polițistă, copilul diagnosticat cu o boală genetică rară are nevoie de ajutor

O familie din Târgu-Jiu, greu încercată de soartă, are nevoie de ajutor. Bogdan Ilean este pompier în cadru ISU Gorj, iar soția sa Viorica Ilean polițistă la IPJ Gorj. Cei doi fac eforturi să-și salveze fiul de numai trei ani diagnosticat cu o boală genetică foarte rară, pentru care din nefericire nu există un tratament anume.

Pentru că tratamentul și deplasările la București sunt foarte costisitoare, colegii celor doi cer sprijinul gorjenilor cu suflet care vor să-l ajute pe Bogdan.

”De această dată, niște salvatori ne cer ajutorul, colegul nostru plutonier Ilean Bogdan din cadrul ISU Gorj, care întâmplător este și vărul meu, împreună cu soția sa, agent principal Ilean Viorica din cadrul IPJ Gorj, luptă pentru a-și salva fiul. Băiatul lor, Bogdan, în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticat cu o boală genetică foarte rară (BPAN cu mutație pe geba WDR 45) pentru care nu există un tratament anume, doar kinetoterapie și medicamentație specifică problemelor generate de aceasta boală”, a postat Silviu Văduva pe pagina de socializare.

Cei care doresc să ajute o pot face în prin redirecționarea a 3,5% din impozit către asociația deschisă pentru Bogdan sau în punând orice sumă în cont. ”Bunicii copilului au făcut și o asociație pe pagina căreia puteți urmări evoluția cazului, dar au deschis și un cont bancar pentru cei care vor sa ajute. Ce putem face noi fără prea mult efort? Putem completa Formularul 230 prin care redirecționăm 3,5% din impozitul nostru către ”Asociația din suflet pentru Bogdan”. De asemenea, putem ajuta cu o sumă cât de mica transferată în contul asociației. Noi ne putem lipsi de un pachet de țigări sau o cafea, iar pentru Bogdan înseamnă viață!”, a mai adăugat Silviu

Cont în Lei Titular: ASOCIATIA DIN SUFLET PENTRU BOGDAN

IBAN: RO82BTRLRONCRT0642755101

Vizualizări: 2,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: