Concurs reluat la CAS Gorj

Casa de Asigurări de Sănătate Gorj organizează un concurs pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie. Este a doua încercare a insituţiei de a ocupa posturile vacante, la prima selecţie a dosarelor candidaţii au fost declaraţi respinşi.

 

 

Este vorba despre consilier, clasa I, grad profesional superior şi consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Serviciului de Evaluare Contractare Servicii Medicale, Medicamente şi Dispozitive Medicale, Analiză Cereri şi Eliberare Decizii, Îngrijiri la Domiciliu şi Dispozitive Medicale.

Posturile presupun normă întreagă.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: pentru gradul profesional superior- studii universitare de licenţă în domeniul ştiinţe sociale şi minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor; pentru gradul profesional asistent- studii universitare de licenţă în domeniul ştiinţe sociale şi minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele se depun până la data de 6 februarie. Proba scrisă se va desfășura în data de 28 februarie, de la ora 11:00, la sediul CAS Gorj. 

Vizualizări: 1,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: