Tatăl, sac de box pentru fiul de 18 ani. Gestul părintelui!

Gest de neiertat al unui tânăr de 18 ani, din orașul Rovinari, care și-a lovit cu sălbăticie propriul părinte.

Într-un moment de furie, băiatul s-a repezit la tatăl său și i-a cărat mai mulți pumni în cap. Incidentul violent s-a petrecut săptămâna trecută, polițiștii fiind sesizați de către tatăl agresorului.

Bărbatul de 45 de ani a reclamat că totul a pornit de la niște discuții mai aprinse. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie. În plus, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva tânărului.

La instanță, tatăl a povestit că, în seara zilei de 28 octombrie, în jurul orei 19:30, aflându-se la domiciliu, a fost agresat fizic de către fiul său, care l-a lovit cu pumnii în zona feței, în mod repetat, producându-i mai multe echimoze și excoriații.

Bărbatul le-a spus judecătorilor că-și dorește o familie unită, de aceea renunță la cererea de instituire a unui ordin de protecție. Rovinăreanul și-a iertat fiul, susținând că este dispus să-i mai acorde o șansă, în speranța că acesta va avea un comportament corespunzător.

Tânărul le-a spus magistraților că regretă cele întâmplate, afirmând că desele conflicte cu tatăl său sunt generate și de comportamentul acestuia din urmă.

Astfel, instanța a respins cererea de emitere a ordinului de protecție, apreciind că este oportună acordarea a încă unei șanse revigorării relațiilor de familie.

Vizualizări: 2,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: