Teja: ”Plec, dar rămân în relații bune cu Condescu. Nu cred că Pandurii poate promova”

Mihai Teja a refuzat, în cele din urmă, oferta primită de la Pandurii. Acesta a explicat, în exclusivitate pentru Pandurul, că motivele nu țin de o altă ofertă, ci de nemulțumirea lui față de lotul actual.

”Eu am venit la Pandurii să fac performanță, nu să fiu pe locul 9-10. Deși sunt niște tineri talentați în lot, nu e suficient pentru promovare, am mai fi avut nevoie de câțiva jucători cu experiență. M-am despărțit de domnul Condescu în relații bune și îi urez succes, dar nu văd cum ar putea ataca promovarea fără să întărească lotul. Am ceva tatonări cu o echipă din străinătate, atât, dar nimic clar. Nu m-a contactat nimeni de la Juventus Colentina, așa cum s-a scris”, a spus Teja.

Marin Condescu nu știa nici el sigur dacă Teja va fi prezent sau nu la antrenamentul de luni seară, programat la ora 18:30. În cele din urmă, tehnicianul de 38 de ani nu a apărut la ședința de pregătire și a anunțat, prin intermediul Pandurul, că nu mai există șanse să se răzgândească. Teja fusese în tribune la remiza Pandurilor de la Pitești din prima etapă pentru că încă nu îi sosiseră toate actele, ca să poată sta pe bancă, deci putem spune că am avut antrenor o zi, poate un record chiar și pentru România.  

Vizualizări: 2,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: