TeleBAC 2012 – Înveţi şi câştigi!

Fundaţia „Pandurul” susţine campania iniţiată de Gorj TV pentru a veni în sprijinul elevilor care susţin în acest an examenul de bacalaureat. Elevii silitori, care vor rezolva temele pentru acasă, vor fi premiaţi săptămânal, astfel:

La MATEMATICĂ:

Temele vor fi publicate pe www.telebac.ro luni, la ora 18.00, după difuzarea la Gorj TV a lecţiei din respectiva săptămână. Tema constă în zece subiecte, fiecare evaluat cu câte 10 puncte. Elevii care primesc punctajul maxim vor intra la tragerea la sorţi pentru premiul săptămânal de 150 RON. După această extragere, toţi elevii cu peste 80 de puncte, cu excepţia câştigătorului de la prima extragere, vor participa la o nouă tragere la sorţi, pentru cele trei premii a câte 50 RON.

La LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ

Temele vor fi publicate pe www.telebac.ro în fiecare marţi, miercuri şi joi, la ora 17.00, după difuzarea la Gorj TV a lecţiilor din respectiva săptămână. Pentru subiectul S1, punctajul maxim este 30 de puncte, pentru subiectul S2 punctajul maxim este 30 de puncte, pentru subiectul S 3 punctajul maxim este de 40 de puncte. Elevii care primesc de la 75 de puncte în sus cumulat din cele trei teme vor intra la tragerea la sorţi pentru premiul săptămânal de 150 RON. După această extragere, toţi elevii cu peste 55 de puncte, cu excepţia câştigătorului de la prima extragere, vor participa la o nouă tragere la sorţi, pentru cele trei premii a câte 50 RON.

TERMEN

Termenul de rezolvare a temelor este de 5 zile calendaristice de la publicarea pe site. Rezolvările pot fi făcute online dacă vă înregistraţi ca utilizator pe www.telebac.ro sau pot fi trimise prin poştă la una din adresele: Gorj TV, str. Victoriei, bl. 9, parter sau Pandurul, str. Unirii, nr. 36, Târgu Jiu.

EXTRAGERI

Tragerea la sorţi va avea loc în fiecare vineri, la ora 16.00, în cadrul ediţiei speciale a emisiunii TeleBAC 2012, difuzată în direct la Gorj TV. Emisiunea este realizată de coordonatorul programului TeleBAC 2012, prof. Cornel Şomîcu.

SURPRIZE

Pentru elevii care îşi fac temele săptămână de săptămână, Gorj TV şi Pandurul vor veni cu noi surprize pe parcursul celor patru luni de campanie TeleBAC – înveţi şi câştigi!

DIFUZARE

Lecţia de Matematică este difuzată în fiecare luni, la Gorj TV, între orele 16.00 şi 18.00.

Lecţiile de Limba şi literatura română sunt difuzate marţi, miercuri şi joi, la Gorj TV, între orele 16.00 – 17.00.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: