Tenișii înlocuiesc tocurile, iar companiile de lux mizează pe această tendință

De câțiva ani încoace, piața adidașilor a luat avânt în rândul consumatorilor, care nu doar îi folosesc pentru activități fizice, ci și pentru a-i adapta la ținutele lor de zi cu zi, iar ținutele de birou nu fac excepție.

Cu vânzări de adidași de 28 de miliarde de dolari în 2021, Nike rămâne numărul unu pe această piață la nivel global, urmat de germanii de la Adidas, cu o cifră de afaceri de 13,7 miliarde de dolari. Dar această piață în creștere s-a orientat către alte mărci de lux, cum ar fi Gucci, Chanel, Dior și Louis Vuitton, printre altele, ale căror modele exclusive au cucerit consumatorii și le-au vândut o nouă opțiune.

Pentru birou, de exemplu, sau pentru locurile de muncă cu ținută formală, nu mai este obligatoriu să purtați tocuri înalte; dimpotrivă, multe companii au evoluat în acest domeniu și recunosc că adidașii sau tenișii sunt o opțiune versatilă și elegantă pentru muncă.

Deși pantofii sport revoluționau deja lumea modei, pandemia a accelerat și a schimbat definitiv obiceiurile consumatorilor; noua normalitate este confortul și încălțămintea de wellness este aici pentru a rămâne. Perfectă pentru a merge la birou, pentru călătorii, pentru sport, pentru evenimente, pentru întâlniri cu prietenii, pentru a merge la o expoziție de artă, pentru a ieși cu familia, pentru weekend, în general pentru toate ocaziile. Pantofii de sport sunt acum protagoniștii ținutelor, fără a pierde eleganța și farmecul, cu o gamă de culori și materiale de top senzaționale.

Idei teniși damă - oferte

Din ce în ce mai mulți oameni cumpără adidași noi, în ediție limitată sau vintage, în speranța că aceștia vor fi revalorizați pe piața secundară.

Renumita revistă de modă Vogue a selectat cele mai căutate modele dintre tendințele care vor fi vedete în 2022. Unul dintre ele este modelul de adidași „Sneaker Dior Vibe”, o pereche de adidași care împletește, prin designul său distins, două dintre tendințele care se vor vedea cel mai mult în acest sezon: detaliile transparente și detaliile metalice.

Prada a lansat, de asemenea, pantofii săi de sport din nailon gabardină, caracterizați de volume futuriste, în timp ce Hermes, cu "Duel Sneakers", vă invită să lăsați tocurile deoparte și să purtați pantofi de sport fără a renunța la stilul clasic și atemporal care a definit brandul francez încă de la origini.

În această ordine de idei, nu putem lăsa deoparte adidașii care au devenit un „icon” și care au un preț mai accesibil pentru consumatori, iar aici marca Nike revine din nou în forță. Nike Air Force 1 este încălțămintea care a revoluționat sectorul la începuturile sale și care este considerată în prezent un element de bază în garderobă.

New Balance, la rândul său, numără legendarul 57/40 printre cei mai bine vânduți pantofi de sport. Un model inspirat de versiunea originală a acestuia și care, în plus, are progrese în materie de design, cum ar fi o siluetă mai aerodinamică.

Nu trebuie ignorat faptul că această nouă tendință este un beneficiu cheie pentru femei și de aceea, în luna mamelor, mărci precum Skechers, cu 30 de ani de experiență pe piața tenișilor și a adidașilor, a prezentat, pentru a sărbători Ziua Mamei, cele trei linii de vârf: Aircooled Memory Foam, Performance și Arch Fit, ca fiind cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de combinarea stilului, inovației, calității și confortului.

Descoperă ofertele: adidași Nike damă

Aircooled Memory Foam, are o talpă din poliuretan cu memorie care își păstrează forma și se mulează pe picioarele și greutatea utilizatorului, distribuind presiunea, ideală pentru uzura zilnică, care se identifică cu stilul de viață al purtătorului. Pantofii Performance au fost dezvoltați pentru pasionații de exerciții fizice, pentru cei care aleargă sau merg pe jos și care caută pantofi cu atribute unice. Talpa este inspirată de covorașele de yoga, GoRun și GoWalk pentru fiecare nevoie.

Între timp, Arch Fit are o talpă ușoară și respirabilă, care are suport pentru picior, ceea ce oferă stabilitate și confort, îmbunătățind confortul piciorului. Această linie a fost dezvoltată și patentată de medicii podologi.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: