Teren de la primăria Târgu Jiu pentru un lider PSD

Consiliul Local Târgu Jiu are ca prioritate rezolvarea problemelor liderilor PSD, nu pe cele ale comunităţii. Consilierii au fost de acord ieri, cu unanimitate de voturi, sa vândă un teren din patrimoniul primăriei vicepreşedintelui PSD Andrei Maioreanu. Noul consiliu păstrează astfel năravul celui vechi, care acum patru ani rezolva tot in primele şedinţe problemele imobiliare ale lui Radu Angheloiu, lider PNL Gorj.

Obiceiul consilierilor de a-şi rezolva interesul propriu este mai vechi. Şi fostul consiliu local, care a activat în perioada 2008-2012, şi-a început activitatea prin a aproba un schimb de terenuri între municipalitate şi liberalul Radu Angheloiu. În acest timp, cererile similare ale oamenilor obişnuiţi stau cu anii prin sertarele celor de la Primăria Târgu Jiu.

Andrei Petrişor Maioreanu, consilier judeţean PSD, îşi va extinde proprietatea cu aproximativ 300 de mp. Terenul se află situat pe Aleea Digului, în zona Interex şi urmează să fie achiziţionat de la Primăria Târgu Jiu la preţul de 35 de euro/mp, fără TVA. Această suprafaţă a fost deja împrejmuită şi folosită de pesedistul Maioreanu pentru extinderea construcţiilor existente. Vânzarea, prin negociere directă, a terenului în suprafaţă de 268 mp a fost aprobată de către Consiliul Local Târgu Jiu, în şedinţa de ieri, contractul urmând să fie semnat de primarul Florin Cârciumaru. Potrivit Hotărârii Consiliului Local, cheltuielile efectuate pentru perfectarea actului de vânzare-cumpărare vor fi suportate de către cumpărător.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: