Teren de sport vandalizat, reparat de autorități

Un teren de sport din comuna Aninoasa, vandalizat în urmă cu aproximativ un an, va fi reabilitat de autorități. La vremea aceea a fost făcută și o sesizare la poliție, iar primarul din comună a tot sperat că făptașii vor fi depistați și puși să repare ce au distrus, însă acum stricăciunile vor fi suportate de la bugetul local.

Pe lista de investiții cu bani de la bugetul local se regăsește și refacerea terenului din sport din satul Groșerea, vandalizat de persoane încă necunoscute, modernizarea terenului din satul Aninoasa, precum și construirea unuia nou în satul Sterpoaia.

”Avem pentru anul acesta o listă de investiții pe care dorim să le realizăm cu bani de la bugetul local. În primul rând vrem să reparăm teren de sport din satul Groșerea, care a fost distrus acum ceva timp. Noi am depus atunci și o plângere la poliția, însă fără rezultat pentru că cei care au făcut acest lucru nu au fost identificați deși a trecut un an. Lucrăm la terenul de sport din Aninoasa, pe care vrem să-l mai modernizăm puțin și ne dorim să construim unul de la zero în satul Sterpoaia. Pentru cele trei baze sportive am alocat aproximativ 700.000 de lei”, a declarat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

Tot cu bani de la bugetul local, autoritățile locale din Aninoasa și-au propus să reabiliteze și acoperișul unei școli, dar să facă și ceva modernizări la sediul primăriei. Dacă se vor obține fonduri europene, primăria va fi complet modernizată.

Vizualizări: 1,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: