Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Termen limită pentru solicitarea subvenţiei la motorină

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură anunţă că cererile de plată privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV al anului 2014 se depun până la 27 februarie. „Până în momentul de faţă nu am primit nici o cerere, însă ne aşteptăm ca marii fermieri din Gorj să vină cu documentele în ultimele zile ale campaniei. La sfârşitul anului trecut au fost făcute arături, lucrări de însămânţare şi chiar recoltări, în luna octombrie, iar sprijinul financiar îi ajută pe fermieri”, a declarat Constantin Negrea, directorul APIA Gorj.

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, valoarea sa fiind de 1,7975 lei/litru. Beneficiarii achiziţionează cantităţile necesare de motorină şi solicită documentele fiscale de vânzare emise de furnizori pe numele acestora, în vederea efectuării lucrărilor mecanizate în agricultură în trimestrul IV al anului 2014, în sectoarele vegetal, zootehnic şi îmbunătăţiri funciare. Plata ajutorului de stat sub formă de rambursare, se efectuează până la 30 iunie, în limita bugetului anual aprobat. Suma totală alocată schemei de ajutor de stat este de peste 163 de mii de lei. Cantitatea totală de motorină pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare este de peste 90.500 de litri. În cazul în care cantităţile de motorină pentru care se solicită plăţi în cadrul schemei de ajutor de stat depăşesc cantităţile prevăzute în anexă, cuantumul plăţilor se reduce proporţional.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: