Cei mai buni profesori şi studenţi, premiaţi de UCB

Conducerea Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu pregăteşte în această perioadă premierea celor mai bune cadre didactice din instituţie, dar şi a celor mai conştiincioşi studenţi. Nouă premii vor fi acordate în cadrul Galei premiilor UCB ce va avea loc la finele aceste luni. Câştigătorii vor primi o diplomă în semn de recunoaştere a meritelor.

La nivelul universităţii a fost constituită o comisie formată din cinci profesori şi doi studenţi, desemnată de Senat, care a stabilit criteriile şi condiţiile pentru nominalizarea candidaţilor în vederea acordării premiilor. Şase premii vor fi acordate astfel: pentru cea mai bună performanţă în cercetarea ştiinţifică studenţească, pentru cea mai bună performanţă în cercetarea ştiinţifică obţinută în competiţii internaţionale sau naţionale, studentul anului, cea mai bună performanţă prin publicarea de articole, pentru cea mai valoroasă carte de specialitate publicată, de merit pentru tinerii cercetători din universitate, pentru întreaga activitate didactică şi ştiinţifică, pentru creşterea vizibilităţii şi prestigiului universităţii şi pentru cea mai bună performanţă sportivă.

Dosarele de candidatură vor fi analizate de consiliile facultăţilor. În cazul în care nu vor fi depuse suficiente candidaturi, consiliile facultăţilor vor putea propune nominalizări. Astăzi este ultima zi de depunere a candidaturilor. În data de 16 februarie vor fi analizate şi validate de către Consiliul de Administraţie. “Sunt două categorii de premii pentru studenţi şi celelalte sunt pentru cadre didactice pe diferite paliere de activitate. Premiile vor consta într-o diplomă de recunoaştere”, a spus Luminiţa Popescu, rectorul UCB.

Gala premiilor UCB va avea loc în ultima săptămână a acestei luni şi se va desfăşura în amfiteatrul universităţii.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: