Medicul Brânzan, supus unei intervenţii chirurgicale

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, Daiana Brânzan, a fost suspusă marţi unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. Medicul are răni la cap după ce a fost victima unui accident rutier ce s-a petrecut la finalul săptămânii trecute. Conducerea spitalului din Târgu Jiu, unde lucrează medicul, spune că starea de sănătate a Daianei Brânzan s-a îmbunătăţit.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru, a mers marţi în capitală unde a vizitat-o la spital pe directoarea medicală Daiana Brânzan. Tătaru spune că Brânzan a fost suspusă unei intervenţii chirurgicale dată fiind rana pe care o prezenta la cap. “Am trecut chiar aseară pe la doamna doctor Brânzan, am vizitat-o la spital, starea dumneaei este relativ bună. Ieri (n.red. marţi) a suferit o intervenţie chirurgicală care a decurs foarte bine, s-a trezit foarte repede, vorbeşte, mănâncă, se deplasează singură. În niciun caz nu este vorba de un lucru grav aşa cum s-a vehiculat. Nu a fost în comă, a plecat de la Târgu Jiu sedată. Are o fractură la osul frontal. Acum e bine, probabil că în weekend va fi externată, va veni la Târgu Jiu”, a declarat Tiberiu Tătaru, directorul SJU Târgu Jiu.

Medicul Daina Brânzan a fost implicată sâmbăta trecută într-un accident rutier ce s-a petrecut pe raza localităţii Scoarţa. Brânzan se afla pe bancheta din spate a unei maşini condusă de soţul unui alt medic, Camelia Firoiu, care şi ea se afla în autoturism, când o altă maşină condusă de un tânăr de 25 de ani din Târgu Jiu i-a izbit din plin. În maşină se mai afla şi medicul ortoped Bogdan Niculescu. Ceilalţi pasageri s-au ales cu răni minore şi nu au necesitat internare. Tânărul care a provocat accidentul, neadaptând viteza la condiţiile de drum, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: