Pandurii aşteaptă suporterii cu surprize pe noul stadion

Pandurii Târgu Jiu aşteaptă ca suporterii şi iubitorii de fotbal care umpleau vechiul stadion să revină alături de  echipă, odată cu inaugurarea noului stadion.  Arena din Târgu Jiu va fi inaugurată vineri  cu un joc amical dar acesta va fi urmat de partida oficială din campionatul Ligii 2, dintre Pandurii şi Universitatea Cluj.

Oficialii clubului Pandurii se aşteaptă la un stadion plin la meciul de debut  pe noua  arenă, cu Universitatea Cluj. Gorjenii ar dori totodată şi  prima victorie a echipei Pandurii în calitate de gazdă, în acest sezon, pentru că pe terenul sintetic Pandurii nu a cunoscut victoria înregistrând doar trei remize în actuala stagiune. „Luni, în câteva ore, s-au vândut 2000 de bilete. Sunt convins că, până vineri, se vor epuiza toate cele 10.000 de bilete puse în vânzare. Am mai dat 1000 de invitaţii pentru toţi copiii până-n 14 ani, legitimati la toate cluburile din judeţ. 500 de bilete au rezervate şi suporterii de la Cluj. Sunt convins că va fi un spectacol, atât în tribune, cât şi pe teren. Sper să debutăm cu dreptul pe noul stadion”, a declarat Marin Condescu care aşteaptă să-i revadă  pe  teren pe  jucătorii care au evoluat pentru Pandurii la promovarea în Liga 1, dintre aceştia fiind invitaţi la meciul demonstrativ cu selecţionata naţională jucători precum Vintilescu, Bălăeţ, Popete, Iulian Ştefan, Trofin, Liţoiu, Cioară, Chibulcutean sau Buia, dar şi alţi jucători prezenţi la Pandurii în perioada de după promovarea în Liga 1 din 2005.

Nume  mari ale fotbalului  vor fi prezente în echipa selecţionatei naţionale care a fost convocată de Adrian Ilie, printre cei care vor intra pe teren pentru gorjeni numărându-se foşti fotbalişti precum Florin Prunea,  Răzvan Stanca, Marius Nicolae, Giani Kiriţă, Augustin Călin, Marius Baciu, Sabin Ilie sau Gică Popescu. Numărul celor invitaţi este foarte mare dar nu toţi au putut onora invitaţia celor de  la Pandurii, pentru că vor fi foarte multe meciuri la final de săptămână în care sunt angrenaţi foştii jucători ai naţionalei, acum deveniţi antrenori sau conducători.

Şi numeroşi oameni de fotbal precum Răzvan Burleanu, Iustin Stefan, Mitică Dragomir sau Sandu Boc au confirmat prezenţa la meciul de inaugurare a stadionului din Târgu Jiu, printre cei invitaţi fiind şi marele  antrenor român Mircea Lucescu.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: