Tibi Bălan va semna joi cu Pandurii

Antrenorul Tiberiu Bălan s-a înţeles cu conducerea clubului Pandurii şi joi va semna contractul cu echipa din Târgu Jiu. Noul tehnician, care a preluat formaţia gorjeană cu şapte etape înainte de finalul turului, va avea o  misiune  foarte dificilă la Pandurii,  echipă aflată pe locul 18 în clasament.

Tibi Bălan a ajuns la un acord cu conducerea clubului gorjean şi este pregătit să debuteze pe banca gorjenilor la meciul de vineri cu Universitatea Cluj. Noul antrenor de la Pandurii, care va fi prezentat joi, în cadrul conferinţei de presă a clubului gorjean, a început deja de marţi activitatea, ducând Pandurii să se antreneze pentru prima dată pe Stadionul Municipal pentru că fotbaliştii au nevoie de o perioadă de reacomodare la suprafaţa de joc cu iarbă naturală după ce în acest sezon s-au antrenat  foarte mult pe terenul sintetic.

Gorjenii se gândesc acum că venirea unui tehnician nou poate restarta echipa, mai ales că o schimbare are loc şi în ceea ce priveşte terenul de joc. „Acum începe o nouă etapă pentru noi, cu Tibi Bălan pe bancă. Va fi un nou început pentru Pandurii, chiar dacă noul antrenor va avea o misiune dificilă. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare, iar, până în iarnă, până când trebuie să mizăm pe acelaşi lot, sper să aducem ceva puncte”, a spus şeful Adunării Creditorilor de la Pandurii, Marin Condescu, care s-a întâlnit şi cu Emil Săndoi, dar pentru a-l invita la meciul de inaugurare a stadionului: „E adevărat că m-am întâlnit şi cu Emil Săndoi, dar pentru a stabili detaliile legate de meciul demonstrativ de vineri. Săndoi va conduce echipa fostelor glorii de la Pandurii”.

Tibi Bălan va avea o misiune grea la Pandurii, care se află pe antepenultimul loc în Liga 2, 18, cu 7 puncte acumulate în 13 meciuri. Tot pe loc retrogradabil, pe 17, se află şi adversarul  din  etapa următoare, U Cluj, care are 13 puncte strânse în 12 meciuri.

Tiberiu Bălan va fi la a treia experienţă ca antrenor, după ce până acum le-a mai condus pe FC Voluntari 2 şi Axiopolis Sport Cernavodă, ambele echipe din Liga 3.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: