Oltenii lui Piţurcă, obosiţi după pregătirea de la Mamaia

La finalul sezonului regular din Liga 1, Universitatea Craiova se  află pe locul trei în clasament după un parcurs foarte bun în prima parte a campionatului. Oltenii aveau ocazia de a încheia turul pe locul I dar jucătorii lui Victor Piţurcă au fost obosiţi la derby-ul cu CFR Cluj după cantonamentul de la Mamaia, cu câte trei antrenamente pe zi.

Au trecut 13 etape extrem de disputate în Liga 1, iar lupta pentru playoff pare mai aprigă ca niciodată. După turul sezonului regular, FCSB și Dinamo se află pe locuri de playout. CFR Cluj este lider, cu 27 de puncte,  Viitorul se află pe locul 2, cu 25 de puncte iar Craiova completează podiumul, cu 23 de puncte.

Echipa lui Piţurcă a ratat ocazia de a trece pe prima poziţie a clasamentului la final de tur, după ce aceştia au acuzat o stare de oboseală după stagiul de pregătire de la Mamaia. Atacantul Elvir Koljic s-a simțit prea încărcat după antrenamentele intense de la mare, iar fundașul Mihai Bălașa a ieșit de pe teren în meciul cu CFR Cluj (0-2) ca să nu riște o accidentare mai grea.

Koljic nu a fost pe teren, iar Universitatea acuză din nou această absență, așa cum s-a petrecut în primăvară. Bosniacul revine etapa viitoare, cu Clinceniul, acum a fost menajat fiindcă risca o accidentare după antrenamentele intense din ultima perioadă. Bălașa a ieșit de pe teren în Gruia în minutul 65, a resimțit o problemă medicală.

Galerie foto


Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: