Tichete de Paște pentru târgujieni

Autoritățile locale din Târgu Jiu acordă și în acest an tichete de Paște familiilor defavorizate. Cuantumul tichetelor sociale este de 30 de lei și o familie poate beneficia de un astfel de tichet pentru fiecare membru al familiei. Târgujienii pot beneficia de aceste tichete dacă venitul pe membru de familie nu depășește 300 de lei.

Direcția de Protecție Socială din cadrul primăriei Târgu Jiu primește în acest moment cereri pentru acordarea tichetelor sociale de Paște. Suma alocată în acest an de autoritățile locale pentru acest ajutor social este de 40.600 lei din bugetul local. Autoritățile anunță că se primesc cererile până la 15 aprilie. ”Acordăm tichete sociale acelor familii sau persoane ale căror venituri se situează până la limita de 300 de lei pe membru de familie. Valoarea unui tichet este de 30 de lei și se acordă câte un tichet pentru fiecare membru al familiei. Primim aceste cereri până la data de 15 aprilie ca să avem timp să centralizăm toate datele. Noi am pus la dispoziția oamenilor și un formular de cerere prin care își asumă cele declarate. Fiecare cerere trebuie susținută de documente. În principiu sunt acte referitoare la componența familiei și referitoare la venituri”, a spus Alina Toader, șef serviciu în cadrul Direcției de Protecție Socială.
Primăria municipiului Târgu Jiu preconizează că de aceste tichete sociale, pentru sărbătorile pascale, vor beneficia peste 1300 de familii.

Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: