Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tichete sociale pentru nevoiaşii din Rovinari

Primăria Rovinari va acorda tichete sociale la aproximativ 3500 de nevoiaşi. Începând de ieri, persoanele al căror venit se situează până la 700 de lei/lună/membru de familie se pot înscrie la Cantina de ajutor social, tichetele urmând să fie ridicate în săptămâna dinaintea Crăciunului.

Persoanele singure vor primi tichete sociale în valoare de 60 de lei din partea Consiliului Local Rovinari, familiile compuse din 2-3 membri vor beneficia de tichete sociale în valoare de 120 de lei, familiile compuse din 4-6 membri vor primi de sărbători tichete în valoare de 180 de lei, iar familiile cu peste 6 membrii vor beneficia de tichete sociale în valoare de 240 de lei.

Solicitanţii tichetelor sociale trebuie să prezinte următoarele acte: copii B.I./C.I., carte provizorie de identitate, ale tuturor membrilor familiei peste 14 ani; copii după certificatele de naştere ale tuturor membrilor familiei până la 14 ani; copii după certificatul de căsătorie, certificatul de deces, unde este cazul; acte doveditoare de venituri: adeverinţe de salariat (cu salariul net aferent lunii anterioare), copii cupoane pensie, copii cupoane alocaţii pentru susţinerea familiei sau extras de cont, copii mandate poştale, dispoziţie de şomaj, alte acte doveditoare a veniturilor, după caz; adeverinţe de elev (cursuri zi) sau student (cursuri zi) pentru persoanele peste 18 ani care frecventează o formă de învăţământ; copie hotărâre definitivă a adopţiei, hotărâre de plasament familial al minorului, hotărâre judecătorească din care să rezulte calitatea solicitantului de tutore sau curator, după caz.

Persoanele majore care nu realizează venituri vor declara pe propria răspundere în faţa juristului din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială, faptul că nu realizează venituri din nici o sursă.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: