Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tinerii gorjeni din medii defavorizate, ajutați să obțină permisul de conducere

Tinerii gorjeni din medii defavorizate sunt sprijiniți să își obțină permisul de conducere printr-un proiect derulat de Fundația pentru Comunitate. Prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obținerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, ceea ce poate reprezenta o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă.

Persoanele eligibile pentru finanțare sunt tinerii din medii defavorizate, cu vârsta între 17 și 25 de ani care doresc să obțină permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie. Solicitările de finanțare pot fi transmise online sau prin poștă până la data de 23 ianuarie 2021.

”Pe lângă formularul de înscriere completat sunt necesare cinci documente: scrisoare de motivare personală; anchetă socială; în cazul minorilor o declarație din partea părintelui / reprezentantului legal; ofertă de preț de la școala de șoferi; document despre nivelul studiilor absolvite. Detalii și formularul de înscriere se găsesc pe pentrucomunitate.ro/ro/permis“, se arată într-un comunicat al Fundației Pentru Comunitate.

Cu ajutorul acestui program, doi tineri din județul Gorj au reușit să obțină permisul de conducere, categoria B.

Vizualizări: 841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: