Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tinerii lui Gabi Zahiu încep să confirme în amicale

Jucătorii echipei a doua a clubului Pandurii n-au început prea bine stagiul din Antalya. După un egal cu coreenii de la Yonsei şi un meci pierdut cu o echipă germană de liga a treia, Pandurii 2 au învins campioana Sloveniei, scor 3-0, prin golurile marcate de Arrieta în minutul 19, Fărcăşanu în minutul 29 şi Vlăduţi în minutul 79.  Meciul cu formaţia slovenă FC Koper s-a disputat la Belek, pe unul din terenurile complexului Arkadia. Antrenorul Gabi Zahiu a început jocul cu următoarea echipă: Livshit – Pleaşcă, Popa, Rada, Diaconu, Adi Popescu, Avrămescu, Bertea, Stanciu, Arrieta, Fărcăşanu. Au mai jucat la acest meci Bănică, Constantin, Gavrilescu, Voinea, Stancu, Vlăduţi, Dobroiu şi Dăianu.

Tehnicianul s-a declarat mulţumit după victoria din meciul cu FC Koper de jocul echipei sale dar şi de atitudinea jucătorilor: „Adversarul a fost mult mai puternic, e campioana Sloveniei. Chiar dacă şi ei au început jocul cu o formulă mai diluată a echipei şi au folosit şi ei o serie de tineri, la 2-0 au chemat titularii încercând să întoarcă rezultatul. Meritul băieţilor e că au jucat tot la el de bine ca şi în prima repriză şi chiar au mai marcat încă o dată şi au mai avut foarte multe ocazii de gol. A fost şi un test foarte util şi mi-a plăcut foarte mult atitudinea lor şi determinarea pentru că practic n-au dat nici o şansă unei echipe de prima ligă totuşi. Asta spune destul de multe despre o echipă tânără cum avem noi. Au fost doi jucători mai maturi acolo, Adi Popescu şi cu Arrieta, dar pe lângă ei au fost numai tineri şi am  băgat la schimbări şi patru juniori. Mă declar mulţumit şi de joc şi de atitudinea echipei. A fost o schimbare totală dar am schimbat şi echipa care jucase cu o zi înainte. Doar pleaşcă mai jucase cu o zi înainte”.(

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: