Tismana: Chetă pentru biserici și pomelnic pe Facebook

Parohia Tismana strânge bani să refacă lăcașul de cult din centrul orașului, după ce a fost serios afectat de cutremurele de luna trecută. Turla a avut de suferit, dar și structura bisericii. Credincioșii sunt îndemnați să doneze bani în funcție de posibilități ca biserica să poată fi reabilitată și redeschisă. 

Oamenii au fost rugați să-și lase numele în comentarii, la o postare pe Facebook, pentru ca preoții să se roage pentru ei. 

"După cum ați aflat din mass-media , în urma cutremurelor care au avut loc in județul Gorj au fost afectate mai multe lăcașe de cult printre care și Biserica Izvorul Tămăduirii din orașul Tismana. Structura bisericii a fost afectată inclusiv turla bisericii care este grav afectată punând in pericol prăbușirea acesteia. Pentru refacerea structurii de rezistența a turlei și a părților de construcție care trebuie reabilitate este nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Vă rugăm frumos, iubiți credincioși, cei care doriți și puteți să contribuiți cu o mică donație fie ea cât de mică (orice bănuț contează) pentru refacerea lăcașului de cult. 

Donațiile se pot face în contul Parohiei Tismana:

BANCA COOPERATISTĂ JIUL TG-JIU  

IBAN: RO57 CRCO X200 1130 0004 1954, PAROHIA TISMANA , C.U.I. 13724234 în acest cont se pot face donații în RON cât și în EURO sau altă monedă. 

Rugămintea părintelui care slujește Sfânta biserica, Motea Vasile Daniel este să lăsați în comentarii numele dumneavoastră de botez pentru a vă pomeni la sfânta slujbă. Doamne ajută ! Cine dorește să ne ajute cu un share", a fost mesajul bisericii.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: