Titulari ai Craiovei, accidentați la duelul cu UTA

Universitatea Craiova și-a recăpătat locul de lider în Liga 1 după victoria cu UTA, scor 2-1. Preţul plătit este unul destul de mare pentru că doi dintre titularii din defensivă au acuzat probleme medicale după meci.

CS U Craiova și FCSB vor juca vineri, 18 decembrie, de la ora 20:30 iar o parte dintre jucătorii Craiovei au probleme medicale după meciul cu UTA. Este vorba despre stoperul Mihai Bălașa (25 de ani) și fundașul dreapta Ștefan Vlădoiu (21). Bălașa a fost înlocuit cu Paul Papp în minutul 51 al meciului de la Arad după ce s-a ciocnit de Marius Constantin, colegul său din apărare, în timp ce Vlădoiu a fost lovit un adversar. Fundașul dreapta a ieșit de pe teren la 10 minute după ce a făcut-o colegul său din defensivă, fiind înlocuit cu Bogdan Vătăjelu.

Din fericire pentru olteni, problemele celor doi nu sunt foarte serioase deşi jucătorii sunt încă incerţi pentru meciul următor. Potrivit Fanatik, antrenorul Corneliu Papură s-ar putea baza pe ambii la meciul cu FCSB de vineri, unde cel puțin un punct ar ajuta-o pe Craiova să rămână pe primul loc în Liga 1.

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: