ACS Viitorul va transfera jucători doar dacă va fi cazul

Flavius Stoican nu s-a plâns până acum de lotul pe care l-a avut la dispoziţie la ACS Viitorul Târgu Jiu, cu toate că nu a făcut prea multe transferuri în vară. Antrenorul a spus la încheierea jocurilor oficiale din acest an că va face o analiză şi va solicita conducerii perfectarea de transferuri, dar numai dacă va fi cazul.

ACS Viitorul este pe podium şi se luptă pentru un loc în play-off, în actualul sezon.

Flavius Stoican a avut la dispoziţie un lot de jucători tineri, dar nu s-a plâns niciodată de aceştia, ba chiar a lăudat prestaţiile lor, de aceea tehnicianul spune că va face o analiză a evoluţiei lor şi abia apoi va decide dacă va fi nevoie de schimbări în lot. “Acum am fost atent doar pe ceea ce am la dispoziţie. Sigur, atunci când vom trage linie, vom vedea cine şi-a adus contribuţia, cine poate mai mult, cine are potenţial şi de cine mai este nevoie. Cu siguranţă, voi încerca să iau deciziile corecte”, a spus Stoican.

Antrenorul consideră că va fi susţinut de conducerea clubului în deciziile pe care le va lua: „Am în conducere oameni care doresc să facă performanţă şi sunt convins că nu vor spune nu la ceea ce noi, ca şi club, ne dorim. Vom şi transfera dacă va fi cazul”.

Cu rezultate foarte bune în prima parte a acestui sezon, Stoican nu ar putea fi refuzat de conducere dacă va decide să transfere jucători pentru a completa lotul, chiar dacă este mulţumit deocamdată de ceea ce are la dispoziţie. Având mulţi tineri în lot, acesta va mai completa lotul cu jucători cu experienţă, măcar la Liga 2, pentru a face faţă jocurilor din play-off, obiectivul antrenorului oltean fiind acum ocuparea unui loc în primele şase la finalul sezonului regulat.

ACS Viitorul a încheiat anul pe podiumul Ligii 2 după ce a înregistrat, în 14 meciuri, 7 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri, un meci fiind câştigat la masa verde după ce echipa lui Flavius Stoican nu s-a prezentat la restanţa cu Aerostar dar a primit punctele puse în joc din partea FRF.

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: