Optimism la Pandurii în ceea ce priveşte viitorul

Pandurii Târgu Jiu aşteaptă cu optimism finalizarea procesului pe care clubul în are pe rol la Înalta Curte cu membrii asociați. Oficialii clubului susţin că nu mai poate interveni o nouă amânare şi că acesta proces va constitui un nou început pentru Pandurii.

Ajuns de un an la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul pe care Pandurii Târgu Jiu l-a intentat membrilor asociați a primit,  la ultima înfăţişare, un nou termen în data de 3 februarie 2021.

Directorul sportiv de la Pandurii, Camilian Floroiu, este convins că procesul nu va mai suferi o nouă amânare și că cei 3,3 milioane de euro vor ajunge în cele din urmă în conturi și astfel clubul va ieși din insolvență. ”Mi-aș dori din suflet să vină acei bani, pentru că ar fi o gură de oxigen pentru Pandurii Târgu Jiu și poate și un nou start, o nouă percepție pentru club, în vederea atragerii unor oameni cu potențial”, a declarat Floroiu la Accent Tv, precizând că în decizia primită se spune că se va judeca această cauză: „Nu poate să mai fie o amânare, pentru că decizia a venit de judecare a cauzei, deci pe 3 februarie se va finaliza acest proces. Fără aceşti bani, ar fi destul de delicat să avem o continuitate, dar cu siguranță vom găsi soluții și vom merge mai departe”.

În septembrie 2019, Curtea de Apel Craiova a decis că Pandurii a câştigat procesul şi a stabilit, în urma reanalizării contractelor de finanțare, ca asociații să plătească următoarele sume restante aferente anilor 2014-2017: CEO (Complexul Energetic Oltenia) – 6.398.608,88 lei, USMO (Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia) – 516.983,76 lei, Consiliul Local (Primăria) Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei, Consiliul Județean Gorj – 769.543,23 lei și SC Artego SA – 4.898.219,86 lei.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: