Pandurii va achita baremul de arbitraj pentru meciul cu Craiova cu ordin de plată

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la comisiile FRF pentru neplata baremului de arbitraj de la ultimul joc oficial din acest an, primind sancţiunea de neprogramare în campionat. Oficialii clubului au elucidat misterul acestei probleme, precizând că, de regulă, nu se plătesc banii de barem direct arbitrilor, ci prin ordin de plată, deoarece clubul nu dispune de lichidităţi.

Comisia de Disciplină si Etică a FRF a sancţionat clubul Pandurii Târgu Jiu cu neprogramarea la meciul din prima etapă a anului viitor, dar şi cu o amendă, decizie pe care gorjenii o vor contesta.

Directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu, a explicat motivele pentru care Pandurii nu a achitat baremul de arbitraj imediat după jocul cu FCU Craiova, ultimul meci oficial din 2020, acțiune în urma căreia FRF a decis să nu programeze echipa gorjeană pentru următorul meci din 2021 și să-i aplice totodată o amendă de 1.400 lei: ”Cu siguranță, în zilele următoare, vor fi plătiți banii. Se știe foarte bine că pentru foarte multe meciuri am achitat baremurile de arbitraj prin ordin de plată, neavând lichidități în momentul disputării jocului. Am luat facturile, am luat conturile arbitrilor și le-am trimis banii. Așa se va întâmpla și acum.”

Din momentul disputării meciurilor până la prima şedinţă a comisiei nu au trecut însă decât cinci zile, timp în care cei de la Pandurii nu au făcut rost de bani pentru plata arbitrilor.

Datoria pe care gorjenii o au de achitat este  în cuantum de 7160 lei şi urmează să fie achitată arbitrilor prin ordin de plată.

Pandurii mai are de jucat doar cinci jocuri în sezonul regulat. Dacă pe 20 februarie, în etapa a 16-a, prima programată să se desfășoare în 2021, va sta, echipa gorjeană va întâlni ulterior Petrolul (a), Aerostar Bacău (d), ASU Politehnica (a), SCM Gloria Buzău (d) și Unirea Slobozia (a).

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: