Tochitură cu mămăliguță și țuică fiartă pentru toată lumea prezentă la petrecerea de Revelion

Se anunță petrecere mare la trecerea dintre ani în comuna Roșia de Amaradia. Autoritățile locale organizează anul acesta Revelion 2023 în centrul localității și sunt invitați să participe toți cetățenii. Pe lângă muzică bună, nu va lipsi mâncarea tradițională, iar țuica și vinul fiert sunt aduse de primarul Liviu Cotojman.


 


Evenimentul organizat pe stadionul din centrul comunei va începe la ora 19.30 și sunt invitați tot locuitorii din Roșia de Amaradia.


Organizăm Revelion 2023 și ne dorim să încântăm pe cei prezenți cu multe surprize plăcute așa cum am făcut-o în fiecare an.  Va fi foc de tabără, țuică fiartă, vin fiert, ceai fierbinte, mămăliguță cu tochitură și bineînțeles muzică populară cu interpreți consacrați. La cumpăna dintre ani va fi un joc de artificii”, a declarat Liviu Cotojman.


Organizarea petrecerii de Revelion a costat 15.000 de lei. ”Vreau să vă spun că eu nu consum alcool, așa că vinul ți țuica pentru petrecerea de Revelion ne aduc eu de la mine de acasă. Am alocat 15.000 de lei pentru interpreții de muzică populară, jocul de artificii și ce a mai trebuit”, a mai adăugat edilul din Roșia de Amaradia.


Atmosfera va fi întreținută de Nicu Fîciu, Cristina Olteanu și Gică Păsărin.

Vizualizări: 2,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: